HA MARKETING ROTTERDAM VOOR JOUW ONDERNEMING

Als ondernemer is het belangrijk dat jouw bedrijf online goed gevonden wordt. Dit gebeurt middels een goede vindbaarheid van jouw website in de resultaten van de zoekmachines, zoals Google. Er zijn meerdere manieren om goed gevonden te worden. Als je niet zelf de kennis in huis hebt om een goede website op te zetten, dan kun je online marketing bureau HA Marketing in Rotterdam inschakelen. Het marketing bureau zal met jou een goede content strategie ontwikkelen.

GOEDE SEO VOOR GOEDE VINDBAARHEID

Een goede website moet allereerst goede SEO hebben. SEO betekent Seach Engine Optimization. Kortgezet, jouw website moet geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachine. Hierbij gaat het onder andere om de teksten , metadata en de gebruikte zoekwoorden op de website.

METEN IS WETEN

Een analyse tool zoals Google Analytics, laat zien welke pagina’s op jouw site goed bezocht worden en welke zoekwoorden bezoekers gebruiken. Dit is een goede manier om uit te vinden waar de interesse ligt van de bezoekers. Dit zijn uiteindelijk jouw potentiele klanten, dus je hebt er baat bij om veel van deze relevante zoekwoorden op jouw site te gebruiken. Door middel van deze zoekwoorden komt jouw site op in de Google zoekresultaten. Wanneer een internet gebruiker via zo’n zoekresultaat op jouw website terecht komt, noemen we dit organisch zoekverkeer. Organisch in deze context betekent dat je er niet voor hebt betaald, maar dat dit komt via de goede SEO voering op jouw website.

INBOUND MARKETING VOOR JOUW LEADS

Naast goede SEO, kan het online marketing bureau nog meer voor jouw bedrijf betekenen. Door bijvoorbeeld inbound marketing te implementeren. Met inbound marketing vind je gemakkelijk jouw potentiele klant middels het definiëren van doelgroepen. Het is bij wijze van spreken haast het laag hangend fruit plukken, omdat je al weet wat het online zoekgedrag is en waar de interesses liggen. Hierdoor kun je de juiste gepersonaliseerde boodschap middels het juiste kanaal op het juiste moment communiceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *